- 150 g de formatge gruyère ratllat
- 150 g de formatge emmental ratllat
- 1 ceba
- 500 ml de llet
- 3 rovells d'ou
- 100 g de farina
- 50 g de farina de blat de moro (maizena)
- sal, pebre, nou moscada
- 3 clares
- pa ratllat
- oli d'oliva verge
Preparació:
Primer de tot es ratllen els formatges sinó els hem comprat ratllats.
En una paella fonda, es sofregeix la ceba picada amb un raig d'oli d'oliva a foc lent fins a enrossir.
En un bol es barrejen la resta d'ingredients; la llet, la farina, la farina de blat de moro, els rovells d'ou, un pols de pebre blanc, un polsim de nou moscada i els formatges. I es barreja amb l'ajuda d'una batidora.
S'aboca la barreja dins la paella on tenim el sofregit i es remena sense parar fins que quedi una pasta fina i espessa que es desenganxa de les parets de la paella.
S'aboca la pasta dins d'un plat fons i es deixa refredar.
Quan ja sigui freda se'ls dóna la forma de les croquetes, es passen per les clares i es s'arrebossen amb el pa ratllat.
I en aquest punt les podeu congelar o bé fregir-les amb oli d'oliva ben calent fins que quedin ben rossetes.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada