dimarts, 17 d’abril del 2012

XARRUP DE MELÓ AMB CRUIXENT DE PERNIL










Aqui teniu una altre cosa senzilla de fer si us agrada el meló. També es pot fer amb diferents fruites, meló, sindria, pomelo, kiwi...

Ingredients:

- meló
- pernil salat (no cal que sigui del bo)
- sucre
- gots de "xupito"

Preparació:
Primer de tot escalfem el forn a dalt i baix per poder fer el cruixent de pernil. Un cop tinguem el forn ben calent, a sobre un paper vegetal hi posem tot de làmines de pernil salat, ho tapem amb un altre troç de paper vegetal i a sobre hi posem una safata que pesi perquè no voli el paper. Ho introduïm al forn i un cop quedi el pernil ben cruixent ja el podrem retirar. Llavors un cop estigui fred el trencarem amb trossets que seran els que posarem a sobre els gots.
Ara agafem el meló i li traiem la pell i el deixem net. El tallem a trossos i el triturem amb el minipimer. El tastem i segons com ho veiem i afegim sucre o no.(Una opció per si el meló no ens ha sortit prou bo, és afegir-hi un parell de iogurt griego i així ens quedarà una crema de meló també molt bona)
Un cop fet ho reservem a la nevera i al moment de servir omplim els gots i posem un trosset de cruixent de pernil sobre cada got.

BON PROFIT!!

1 comentari:

naturtartes ha dit...

Nueta, ja sabem que ara tens menys temps però no per això deixam de mirar les cosetes que fas dins aquesta cuineta virtual.
Aquí tens el nostre reconeixement: http://naturtartes.blogspot.com.es/2013/10/el-nostre-primer-premi.html