Ingredients:
- pasta de full
- pernil dolç
- formatge ratllat
Preparació:
El procediment és el mateix amb totes les varietats que poguem fer de croïssants. Obrim la pasta de full i la partim en dotze trocets tal i com es veu a la foto. Hi posem una làmina de pernil dolç més o menys de la mida que la porció de pasta de full i a sobre hi afegim formatge ratllat. Ho enrotllem començant de la part més ample a la més estreta i ja estan a punt per posar-los al forn!!és opcional pintar-los amb ou . Jo de moment no els pinto mai, però tinc pendent de provar-ho un dia.
BON PROFIT!!
5 comentaris:
Quant de temps han d'estar al forn i a quina temperatura?
Quan de temps i a quina temperatura s'han de posar al forn?
Leti doncs el forn a temperatura bastant alta. No et puc dir el temps exacte perquè és anar controlant!!Jo els faig per sota i per sobre..
Gràcies!
i una altra cosa. Es poden guardar més d'un dia o s'han de menjar el mateix dia qe es fan?
Guapaaa és que no havia vist el comentari encara...doncs al mateix dia millor!!!i els de formatge i pernil dolç com t'he dit calentets..Ja m'explicaràs!!
Publica un comentari a l'entrada