dijous, 13 d’octubre del 2011

CROÏSSANTS DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ

Bona nit! avui per variar, he fet croïssants però aquesta vegada estaven farcits de formatge i pernil dolç . No han quedat pas malament!Són diferents dels de xocolata..
Ingredients:
- pasta de full
- pernil dolç
- formatge ratllat





Preparació:


El procediment és el mateix amb totes les varietats que poguem fer de croïssants. Obrim la pasta de full i la partim en dotze trocets tal i com es veu a la foto. Hi posem una làmina de pernil dolç més o menys de la mida que la porció de pasta de full i a sobre hi afegim formatge ratllat. Ho enrotllem començant de la part més ample a la més estreta i ja estan a punt per posar-los al forn!!és opcional pintar-los amb ou . Jo de moment no els pinto mai, però tinc pendent de provar-ho un dia.









          

 


BON PROFIT!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quant de temps han d'estar al forn i a quina temperatura?

Anònim ha dit...

Quan de temps i a quina temperatura s'han de posar al forn?

Nueta ha dit...

Leti doncs el forn a temperatura bastant alta. No et puc dir el temps exacte perquè és anar controlant!!Jo els faig per sota i per sobre..

Anònim ha dit...

Gràcies!
i una altra cosa. Es poden guardar més d'un dia o s'han de menjar el mateix dia qe es fan?

Nueta ha dit...

Guapaaa és que no havia vist el comentari encara...doncs al mateix dia millor!!!i els de formatge i pernil dolç com t'he dit calentets..Ja m'explicaràs!!