dimarts, 11 d’octubre del 2011

COCA DE CARBASSÓ, CEBA I CARN PICADA

Aquesta recepta la vaig provar a casa una amiga. La seva coca portava tot de verduretes tallades i carn picada. Jo vaig agafar el que tenia per casa..:-)


Ingredients:
- 1 massa quebrada (per fer empanades)
- 1 carbassó mitjanet
                                               - 1 ceba
                                               - carn picada (barreja de vedella i tocino)
                                               - 1 ou
                                               - formatge ratllat
                                               - formatge emmental
                                               - tomàquet triturat fregit
                                               - sal

Preparació:
Escalfem el forn a uns 200º i mentre en una paella sofregim la ceba , el carbassó i la carn picada un fregit i afegim el tomàquet i ho deixem refredar una estona..
Estirem bé la massa i afegim tota la barreja d'ingredients. Llavors posem per sobre la barreja làmines de formatge emmental i ho tapem amb l'altre tros de massa. La tanquem amb els dits, després la pintem amb ou,  posem formatge ratllat i al forn!!
Quan ho veiem una mica enrossit voldrà dir que està llest per menjar!!







BON PROFIT!!